Le Manoir de Schepper
   Tervetuloa Belgiaan!   

Le Manoir de Schepper on virtuaalinen kartano ja hevostalli Belgiassa. Tilan toimintaa ylläpitää Tijs Schepper, joka on vastuussa hevosten kaikesta huolenpidosta. Tallin vakikävijöitä ovat englantilainen kenttäratsastaja Abelard Dawes sekä hevosalaa opiskeleva Axelle van Hoek, joka suorittaa viimeistä kouluvuottaan Schepperien tilalla vuoden 2020 kesäkuuhun asti.

Tervetuloa kylään!

Tallin omistajan puolesta,
jodochus (VRL-01544) | sim@POISTAjodochus.net

belgialainen puoliveritamma
evm-sukuinen

sella italiano -tamma
evm-sukuinen


Tijs Schepper


Tijs Jaime Schepper, on 23-vuotias belgialainen kenttäratsastajanalku, joka innostui kilparatsastamisesta vasta hiljattain ostaessaan Tournain äidiltään tämän lopettaessa hevosharrastuksen. Ennen Tournain ostoa Tijs oli lähinnä vain "ratsastellut" äitinsä hevosilla ja ollut kisamatkoilla mukana groomin hommissa. Luonteeltaan punapää on sosiaalinen ja avoin, hieman "ex tempore"-henkinen. Tijs omistaa Tournain ja Abelardin kanssa puoliksi Cornacchian.

Tijsin äiti Marije on hyvin rikkaasta belgialaisesta Schepperien suvusta ja isänsä Thomas skotlantilainen. Tijs puhuu äidinkielenään hollantia, sujuvasti englantia ja kohtuullisesti ranskaa. Ammatiltaan mies on kirjanpitäjä ja tekee töitä pitkälti etänä kotoa käsin.

Abelard Dawes


Shaun Abelard Dawes, 36-vuotias Hastingista kotoisin oleva kenttäratsastaja, joka muuttanut Belgiaan alkuvuonna 2019 ostettuaan pilkkahintaan vanhan pubin Brysselistä. Liikemiehenä sekä ravintola-alan ammattilaisena Abelard sai kehiteltyä niin hyvän konseptin, että ravintolasta tuli hyvin suosittu alta aikayksikön. Olutravintola kantaa nimeä Hastings Cellar.

Abelard omistaa clevelandinruunikkotamman Imperian, joka asuu - ainakin toistaiseksi - vielä kotimaassa Englannissa, sekä puolet Cornacchiasta.

Axelle van Hoek

Axelle van Hoek, belgialainen 24-vuotias opiskelija, joka tuli Schepperien kartanolle suorittamaan ratsuttajan opintojaan. Kouluratsastaja.

TAUSTAKUVIEN © BACKGROUND LABS - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2019-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE