BLEUVIGNON
LE MANOIR DE SCHEPPER

Tervetuloa Belgiaan!

Le manoir de Schepper on vanha sukutila pohjoisessa Belgiassa. Tilan omistaa 23-vuotias kenttäratsastaja Tijs Schepper.

Kolmikerroksisen kartanorakennuksen historia ulottuu 1900-luvun alkuun, kun belgialais-ranskalainen pankkiiri Jean-Rene Schepper rakennutti talon hänelle ja perheelleen. Tila on pysynyt Schepperien suvulla alusta lähtien nykypäivään asti, eikä itse kartanorakennukselle ole tehty vuosien saatossa merkittäviä muutoksia satunnaisia korjauksia lukuunottamatta. Kymmenpaikkainen hevostalli on rakennettu vuosituhannen vaihteessa, ja joulukuussa 2019 talli nimettiin Bleuvignoniksi.


Tervetuloa kylään!

Terveisin,
Tallin väki (VRL-01544)
sim@POISTAjodochus.net


Päivitetty viimeksi 8.1.2020

Tallin hevoset

belgianpuoliveritamma
evm-sukuinen
sella italiano -tamma
evm-sukuinen
belgianpuoliveritamma
yksipolvinen


Henkilökunta

Tijs Schepper
Tijs Jamie Schepper, on 23-vuotias belgialainen kenttäratsastaja, joka innostui tosissaan kilparatsastajan urasta ostaessaan Tournai-tamman äidiltään tämän lopettaessa ratsastusharrastuksensa. Alakouluikäisenä Tijs oli kilpaillut esteratsastuksessa seuratasolla, mutta muuten hän oli lähinnä vain "ratsastellut" äitinsä hevosilla ja ollut kisamatkoilla mukana groomin hommissa.

Tijs on äitinsä Marijen puolelta rikkaasta belgialaisesta Schepperien suvusta, isänsä Thomas on skotlantilainen. Tijs puhuu äidinkielenään hollantia, sujuvasti englantia ja kohtuullisesti ranskaa. Suomeen tehtyjen kilpamatkojen innoittamana hän on myös aloittanut suomen kielen opinnot avoimessa opistossa.
Ammatiltaan mies on kirjanpitäjä ja tekee töitä pitkälti etänä kotoa käsin, mikä mahdollistaa hevosten pitämisen kotona.


Axelle van Hoek
Axelle van Hoek, belgialainen Kortrijkistä kotoisin oleva 25-vuotias opiskelija, joka tuli Schepperien kartanolle suorittamaan ratsuttajan opintojaan. Marraskuussa 2019 Tijs palkkasi Axellen tallillensa vakituiseksi työntekijäksi, jolloin nainen muutti myös pysyvästi Schepperin kartanoon. Axelle valmentautuu sekä kilpailee Cornacchialla kouluratsastuksessa.


Abelard Dawes
Shaun Abelard Dawes, 36-vuotias Englannista Hastingsista kotoisin oleva kenttäratsastaja, joka oli muuttanut Belgiaan alkuvuonna 2019 ostettuaan pilkkahintaan vanhan pubina toimineen liiketilan Brysselistä. Liikemiehenä sekä ravintola-alan ammattilaisena Abelard sai kehiteltyä niin hyvän konseptin, että ravintolasta tuli hyvin suosittu alta aikayksikön. Olutravintola kantaa nimeä Hastings Cellar.

Abelard omistaa clevelandinruunikkotamman Imperian, joka asuu - ainakin vielä toistaiseksi - Englannissa.


TAUSTAKUVIEN © THE INSPIRATION GALLERY - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2020-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE