Le Manoir de Schepper
   Tervetuloa Belgiaan!   

Le Manoir de Schepper on virtuaalinen kartano ja hevostalli eteläisessä Belgiassa.

Tervetuloa kylään!

Terveisin,
Tallin väki (VRL-01544) | sim@POISTAjodochus.net

belgianpuoliveritamma
evm-sukuinen

sella italiano -tamma
evm-sukuinen


Tijs Schepper


Tijs Jaime Schepper, on 23-vuotias belgialainen kenttäratsastajanalku, joka innostui kilparatsastajan urasta vasta hiljattain ostaessaan Tournain äidiltään tämän joutuessa keskeyttämään kilparatsastusuransa. Alakouluikäisenä Tijs oli kilpaillut esteratsastuksessa seuratasolla, mutta muuten hän oli lähinnä vain "ratsastellut" äitinsä hevosilla ja ollut kisamatkoilla mukana groomin hommissa. Luonteeltaan punapää on sosiaalinen ja avoin, hieman "ex tempore"-henkinen. Tijs omistaa Tournain ja Abelardin kanssa puoliksi Cornacchian.

Tijs on äitinsä Marijen puolelta rikkaasta belgialaisesta Schepperien suvusta, isänsä Thomas on skotlantilainen. Tijs puhuu äidinkielenään hollantia, sujuvasti englantia ja kohtuullisesti ranskaa. Ammatiltaan mies on kirjanpitäjä ja tekee töitä pitkälti etänä kotoa käsin, mikä mahdollistaa hevosten pitämisen kotona.

Abelard Dawes


Shaun Abelard Dawes, 36-vuotias Hastingsista kotoisin oleva kenttäratsastaja, joka muuttanut Belgiaan alkuvuonna 2019 ostettuaan pilkkahintaan vanhan pubin Brysselistä. Liikemiehenä sekä ravintola-alan ammattilaisena Abelard sai kehiteltyä niin hyvän konseptin, että ravintolasta tuli hyvin suosittu alta aikayksikön. Olutravintola kantaa nimeä Hastings Cellar.

Abelard omistaa clevelandinruunikkotamman Imperian, joka asuu - ainakin toistaiseksi - vielä kotimaassa Englannissa, sekä puolet Cornacchiasta.

Axelle van Hoek

Axelle van Hoek, belgialainen Kortrijkistä kotoisin oleva 24-vuotias opiskelija, joka tuli Schepperien kartanolle suorittamaan ratsuttajan opintojaan. Marraskuussa 2019 Tijs palkkasi Axellen vakituiseksi hevostenhoitajaksi. Axelle valmentautuu sekä kilpailee Cornacchialla kouluratsastuksessa.

TAUSTAKUVIEN © BACKGROUND LABS - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2019-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE