LE MANOIR DE SCHEPPER


Atomica

Ruotsinpuoliveritamma (SWB)
Tummanrautias (ee/Aa), 166 cm
Syntynyt 01.05.2019 SWE, nyt M Layouts / raitatossu.net/mayflower -vuotias
4v 28.06.2020, 8v 23.02.2021

Omistaja Tijs Schepper, (VRL-01544)
Myyjä Dierk Mayer,

Esteratsu, re: tavoite 140 cm
PKK3897, VH00-000-0000

"Atomica on keskikokoinen ja monella tapaa melko keskinkertainen hevonen. Se on hitaasti kypsyvää sorttia ja vaikka tamma on jo seitsemän, se on vasta viime kuukausina alkanut väläytellä potentiaaliaan. Atomicalla on melko tavanomainen suku, jossa esiintyy Ruotsissa yleisiä, mutta hyväksi todettuja linjoja. Ulkonäöllisesti se ei ole erityisen säväyttävä, mutta kuitenkin erittäin korrektisti rakentunut urheiluhevonen, jolla on matkaavoittavat ja taloudelliset liikkeet. Atomica hyppää varovaisesti ja on huolellinen työmyyrä, joka ei vaadi erityisen taitavaa ratsastusta hoitaakseen homman kotiin. Lisäpisteitä tamma saa iloisesta ja ystävällisestä luonteestaan - se on tallissa helppo ja hiljainen." © tuoja

   Afterglow
SWB, rn, 165 cm - EVM
   Cavanagh
Old, rn, 165 cm - EVM
Callisto
True False
   Dariah
SWB, rtkm, 166 cm - EVM
Michelangelo II
Donatella
   Catching Fire
SWB, mrt, 162 cm - EVM
   Cuba Libre
SWB, rt, 168 cm - EVM
Ren
Cojito
   Her Secret
SWB, prn, 169 cm - EVM
Nincompoop
Secretary
Jälkeläiset
Ei ole.
Kuvia ja tarinoita

Tammikuu 2021, päiväkirjamerkintä
Sen lisäksi, että olen törmännyt Dierk Mayerin nimeen, hänen hevosiinsa ja kasvatteihinsa eri tapahtumissa ja kilpailuissa ympäri Eurooppaa, on hän minulle tuttu henkilö ennestään tilausvarsakaupoista, kun toinen Tournai-tammani jälkeläisistä lähti hänen tallilleen Saksaan kasvamaan kilparatsuksi. Tammikuussa 2021 tiet saksalaisen hevosmiehen kanssa kohtasivat jälleen hevoskauppojen merkeissä, jotka tälläkin kertaa sujuivat mutkattomasti.
SWB-tamma Atomica oli etsinyt Saksassa Dierkin tallilla puolisen vuotta omaa, sopivaa kotia. Olin katsellut tammaa "sillä silmällä" jo kuukausia aiemminkin, mutta erinäisistä (budjetillisista...) syistä en ollut ostotarjousta tehnyt ennen kuin vasta nyt - ja minun ilokseni sekä onnekseni tamma lähti matkaani Belgiaan.
Mitä hevoseen tulee, se tulee olemaan minun ensimmäinen täysin ja ainoastaan esteradoille ostettu hevonen ja vaikka se vielä onkin hieman raakile, on tammalla potkua ja kapasiteettia vaikka kuinka pitkälle. -Tijs S.Tarinoinnin kannalta oleelliset kilpailut (villit ja alaiset)
-


ERJ-sijoitukset
KRJ-sijoitukset