LE MANOIR DE SCHEPPER


Kartano

Le manoir de Schepper on vanha sukutila pohjoisessa Belgiassa, noin vajaan tunnin ajomatkan päässä Brysselistä Gentin kaupungin laitamilla.

Kolmikerroksisen kartanorakennuksen historia ulottuu 1900-luvun alkuun, kun belgialais-ranskalainen pankkiiri Jean-Rene Schepper rakennutti talon hänelle ja perheelleen. Tila on säilynyt Schepperien suvulla alusta lähtien nykypäivään asti neljän sukupolven ajan, eikä ole koskaan ollut asumattomana, edes maailmansotien aikaan. Sukutilan tontilla on tapahtunut erilaisia muutoksia, mutta itse kartanorakennukselle ei ole tehty vuosien saatossa merkittäviä muutostöitä satunnaisia korjauksia lukuunottamatta. Kymmenpaikkainen hevostalli on rakennettu vuosituhannen vaihteessa.

Osoite:
Rue Schepper Manoir 714
9000 GhentHenkilökuntaTijs Schepper

Tijs Jamie Schepper
Belgian kansalainen
Kenttäratsastaja
Kilpailee tasolla CIC*

24-vuotias (s. 15.06.1996)
Asuu Gentissä, Belgiassa

Kielitaito NLD, ENG, FRA, FIN (noviisi)
174cm / 70kg
Lempiväri sininen. Absolutisti. Astmaatikko.

Opiskelee tietotekniikkaa ensimmäistä vuotta, työskentelee osa-aikaisesti Abelardin baarissa. Tehnyt myös kirjanpitäjän sekä vaatemallin töitä.

Äiti uransa jo lopettanut kilpaesteratsastaja Marije Schepper. Isä Thomas McDonnell on entinen kouluratsastaja, asuu nykyisin Skotlannissa josta kotoisinkin.

Tijsin kilpamatkat ja hevoset sponsoroi Abelard Dawes Co. Ltd.


Axelle van Hoek

Axelle van Hoek (s. 07.12.1993), kortrijkiläinen sairaanhoitajaksi opiskellut nainen, joka tosin ei ole päivääkään tehnyt ammattiansa vastaavaa työtä. Hän tuli Schepperien tilalle alun perin talliapulaiseksi, mutta marraskuussa 2019 Tijs palkkasi hänet tallillensa vakituiseksi työntekijäksi vastaamaan hevosten hoitamisesta aina ratsutuksiin asti. Tallitöiden lisäksi nainen työskentelee marketissa.
Ratsastustaidot: vaB / 80 cm | Kielitaito: NLD, ENG, FRA


Abelard Dawes

Shaun Abelard Dawes (s. 13.11.1984), Englannin Hastingsista kotoisin oleva "joka lajin" hevosmies, joka oli muuttanut Belgiaan alkuvuonna 2019 ostettuaan pilkkahintaan vanhan pubina toimineen liiketilan Brysselistä. Liikemiehenä sekä ravintola-alan ammattilaisena Abelard sai kehiteltyä niin hyvän konseptin, että ravintolasta tuli hyvin suosittu alta aikayksikön. Olutravintola kantaa nimeä Hastings Cellar.
Hevosia miehellä on ollut useita ja eri roduista, aina esteratsuista valjakkohevosiin ja poolohevosiin. Tällä hetkellä mies on keskittynyt kenttäratsastukseen, jossa hän kilpailee clevelandinruunikkotammansa Imperian kanssa. Tallissa on myös kasvamassa parhaillaan sgsh-ori Signifer, Imperian varsa ja tulevaisuuden kenttäkilpuri.
Ratsastustaidot: vaA-PSG / 130 cm | Kielitaito: ENG, FRA, GER

KAIKEN SIVUILLA ESIINTYVÄN MATERIAALIN © JODOCHUS 2020-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE