Roihajan talliOlemme vielä remontissa, pahoittelut sivujen sotkuisuudesta. :)
VRL-01544

Päätallin asukkaat


Eileen
irlannintyöhevostamma
tuontisukuinen

Mass Percussion xx
englantilainen täysiveritamma
tuontisukuinen

Ateenatar
suomenhevostamma
tuontisukuinen

Mimique du Pont
selle français-tamma
tuontisukuinen

Coco du Boulc’h
normandiancob-tamma
tuontisukuinen

Norgunn
pohjoisruotsinhevostamma
2-polvinen suku
Navettatallin asukkaat


Alexios
kladrub-ori
tuontisukuinen

Esittely

Roihaja sijaitsee kuvitteellisessa Kanadanportin kunnassa virtuaalisessa Etelä-Suomessa.

Roihaja on perustettu alunperin vuonna 2012 toimintanaan valokuvallisten suomenhevosten pienimuotoinen kasvatus sekä satunnainen ratsastuskilpailuiden järjestäminen.
Vuoden 2020 alussa Roihajan tila koki suuren muutoksen, kun tilan omistanut pariskunta päätti siirtyä eläkkeelle maatilan ja hevostallin pitämisestä ja jätti maat ja mannut kahdelle lapselleen, 26-vuotiaille kaksossisaruksille Teresalle ja Antonille. Talo navettoineen, hevostalleineen ja laidunmaineen myytiin Teresalle, kun taas maatilalle kuuluneet viljelysmaat ja metsät siirtyivät Antonin hallintoon. Sukupolvenvaihdoksen myötä tallin alkuperäiset asukkaat muuttivat muualle jolloinka talli jäi tyhjilleen, mutta Teresa ei kauaa pitänyt tallia asumattomana kun jo muutaman viikon kuluttua ensimmäiset hevoset saapuivat talliin.
Roihajan tontilla on kaksi eri tallirakennusta, vuonna 2012 rakennettu päätalli kuudelle hevoselle sekä nelipaikkainen navettatalli, joka nimensä mukaisesti on remontoitu vanhaan tiilinavettaan. Päätalli on ensisijaisesti tammojen talli, orit asustavat navettatallissa.

ROIHAJAN TILA
Nuottalammentie 14
21060 KanadanporttiAnja Teresa Roihaja

"Teresa" | 20.10.1993 | Tallin omistaja
"Valokuvaaja, amatöörimuusikko, tietokonenörtti sekä tietysti hevoshullu. Introvertti eskapisti, joka purkaa työelämästä aiheutuneen stressin lannan lappaamiseen."

Rauhallinen ja harkitsevainen, tosin ei silloin jos kyse on hevosen ostamisesta.
Ratsastustaidoiltaan ei ole mikään huippu, vaan tasoltaan lähemmäs "kerran viikossa ratsastustunti". Nainen nauttii kentällä puurtamisen sijaan pitkistä maastolenkeistä sekä peltolaukkailuista, mutta haluaa silti kehittyä ratsastajana mahdollisimman taitavaksi.
Matkaratsastus, työhevoset sekä hevospoolo ovat lähellä sydäntä, minkä vuoksi tallin rotukirjo onkin laaja jotta voisi harrastaa kaikkia häntä kiinnostavia lajeja.

Teresalla on latvoista vaalennetut viininpunasävytetyt tummanruskeat hiukset ja ruskeanvihreät silmät, pituudeksi mitattu 172 cm. Naisen oikea etunimi on Anja, mutta häntä on kutsuttu aina Teresaksi.


Anton Roihaja

"Anton" | 20.10.1993 | talliapulainen
"..."

Teresan muutamaa minuuttia nuorempi kaksosveli. Maanviljelijä sekä ajoneuvoasentaja, opiskelee parhaillaan viimeistä vuotta IT-tradenomiksi, joskin kiinnostus suorittaa opiskelut loppuun on totaalisen nollassa. Anton vastaa tallin rehuntuotannosta ja auttaa myös tallin muissa töissä aina kun omilta töiltään ja harrastuksiltaan kykenee. Mies asuu pienessä rivitalokaksiossa muutaman kilometrin päässä Roihajan tilalta seuranaan novascotiannoutaja Merri, jonka kanssa Anton käy lintumetsällä.
Nuorempana Anton on ratsastanut ja kilpaillutkin tavoitteellisesti useamman vuoden, sitten pitänyt taukoa opiskeluiden, töiden sekä muiden mielenkiinnonkohteiden viedessä kaiken ajan. Anton kuitenkin aloitti ratsastusharrastuksen uudelleen pari vuotta sitten ja on kiinnostunut erityisesti kenttäratsastuksesta.

Antonilla on tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät, jotka valossa taittuvat oliivinvihreään, pituutta 179 cm. Mies on allerginen eläimille sekä heinäpölylle.TAUSTAKUVIEN © THE INSPIRATION GALLERY - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2020-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE