Roihajan talliOlemme vielä remontissa, pahoittelut sivujen sotkuisuudesta. :)
VRL-01544

Päätallin asukkaat


VIP MVA Fn, KTK II
Eileen
irlannintyöhevostamma
tuontisukuinen

VIP MVA Fn, KTK III
Mass Percussion xx
englantilainen täysiveritamma
tuontisukuinen

FF
Coco du Boulc’h
normandiancob-tamma
tuontisukuinen

Ei saavutuksia
Kimberlite
irlannintyöhevostamma
1-polvinen suku
Navettatallin asukkaat


Alexios
kladrub-ori
tuontisukuinen

Alchemist
holsteiner-ori
1-polvinen suku

Esittely

Roihaja sijaitsee kuvitteellisessa Kanadanportin kunnassa virtuaalisessa Etelä-Suomessa.

Roihaja on perustettu alunperin vuonna 2012 toimintanaan valokuvallisten suomenhevosten pienimuotoinen kasvatus sekä satunnainen ratsastuskilpailuiden järjestäminen.
Vuoden 2020 alussa Roihajan tila koki suuren muutoksen, kun tilan omistanut pariskunta päätti siirtyä eläkkeelle maatilan ja hevostallin pitämisestä ja jätti maat ja mannut kahdelle lapselleen, 26-vuotiaille kaksossisaruksille Anjalle ja Antonille. Talo navettoineen, hevostalleineen ja laidunmaineen myytiin Anjalle, kun taas maatilalle kuuluneet viljelysmaat ja metsät siirtyivät Antonin hallintoon. Sukupolvenvaihdoksen myötä tallin alkuperäiset asukkaat muuttivat muualle jolloinka talli jäi tyhjilleen, mutta Anja ei kauaa pitänyt tallia asumattomana kun jo muutaman viikon kuluttua ensimmäiset hevoset saapuivat talliin.
Roihajan tontilla on kaksi eri tallirakennusta, vuonna 2012 rakennettu päätalli kuudelle hevoselle sekä nelipaikkainen navettatalli, joka nimensä mukaisesti on remontoitu vanhaan tiilinavettaan. Päätalli on ensisijaisesti tammojen talli, orit asustavat navettatallissa.

ROIHAJAN TILA
Nuottalammentie 14
21060 KanadanporttiAnja Roihaja

"Anja" | 20.10.1993 | Tallin omistaja
"Valokuvaaja, amatöörimuusikko, tietokonenörtti sekä tietysti hevoshullu. Introvertti eskapisti, joka purkaa työelämästä aiheutuneen stressin lannan lappaamiseen."

Rauhallinen ja harkitsevainen, tosin ei silloin jos kyse on hevosen ostamisesta.
Ratsastustaidoiltaan ei ole mikään huippu, vaan tasoltaan lähemmäs "kerran viikossa ratsastustunti". Nainen nauttii kentällä puurtamisen sijaan pitkistä maastolenkeistä sekä peltolaukkailuista, mutta haluaa silti kehittyä ratsastajana mahdollisimman taitavaksi.
Matkaratsastus, työhevoset sekä hevospoolo ovat lähellä sydäntä, minkä vuoksi tallin rotukirjo onkin laaja jotta voisi harrastaa kaikkia häntä kiinnostavia lajeja.
TAUSTAKUVIEN © THE INSPIRATION GALLERY - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2020-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE