EMBAJADORA

Embajadora, "Elba"
VH00-000-0000, PKK0000

Pura raza española -tamma, 152cm
Perlino (Ee/Aa/Cr)
Syntynyt 00.00.2019,
5-vuotias (4v 00.00.0000, 8v 00.00.2020)

Ko: He A re: 60 cm, haute ecole
Kasvattanut Juan Meléndez Guajardo, Meksiko
Omistaja VRL-01544 / Vinterhus
Muuta infoa
Magnuksen hevonen

Tutustuu uuteen kotiinsa.Embajadora Vinterhusissa tammikuussa 2020. Harja oli pidetty aina ajeltuna Meksikossa, mutta nyt se saa alkaa kasvamaan.

"5 year old beautiful perlino Pura Raza Española mare Embajadora for sale. Very interesting pedigree, good choice for breeding and dressage. You can't miss this! MEXICO"
Pelkästään tämä teksti kielioppivirheineen, kera Meksikon kauniissa maisemissa otetun kuvan riitti Magnukselle syyksi matkustaa toiselle puolelle maapalloa katsomaan hevosta ja ostamaan se itselleen. Hevosia olisi toden totta löytynyt lähempääkin (vaikkapa ihan Magnuksen kotimaasta Espanjasta), mutta mies oli jo päätöksensä meksikolaisen tamman hankkimisesta tehnyt.
Embajadora, jota kasvattajansa kutsui toisinaan Elbaksi, on saanut kasvaa siittolassa isossa tammalaumassa ensimmäiset vuotensa. Elban piti jäädä siitostammaksi kasvattajalleen, mutta mies päätti kuitenkin laittaa tamman myyntiin kasvatussuunnitelmiensa muuttuessa. Elballa ei oltu juuri yhtään ratsastettu ennen myyntiinasettamista, mutta sitä oli koulutettu ja liikutettu paljon maasta käsin.

Jokaisella tallilla tulee olla vähintään yksi diiva, ja Vinterhusissa kyseistä titteliä kantaa Elba. Tamma on hyvätapainen ja kiltti, mutta sillä on valtavasti omaa tahtoa, joten tamman käsittelijältä vaaditaan napakat otteet.i. Emperador V
pre, perl, 160cm |
ii. Eberardo
pre, rnvkk, 159cm |
iii. Lalo Luis
iie. El Dora
ie. Duquesa
pre, vkk, 153cm |
iei. Duque II
iee.
e. Blanca Magnifíca
pre, vkk, 155cm |
ei. Pícaro
pre, rt, 164cm |
eii. Fernando IV
eie. Rosa
ee. Tótem
pre, vkk, 158 cm |
eei. Silbato
eee.

JÄLKELÄISET


PALKINNOT JA VARUSTEET


KILPAILUKALENTERI

HISTORIALLINEN RATSASTUS (VHRY)

KRJ (vain sijoitukset)Taustakuvien © The Inspiration Gallery. Kaiken muun, ellei toisin mainita, © Vinterhus 2019. VIRTUAALIHEVONEN