Frelser af Dzelzain

virtuaalihevonen

Meriitit
Finest Foal (vahvistamaton, 2021)

159 cm musta leopard (Ee/aa/LpLp), knabstrup-tamma
* 16.03.2021, M Layouts / raitatossu.net/mayflower -vuotias (3v 27.10.21, 8v 06.11.22)
Omistaa Ofelia Úlfurdottir, kasvattanut Zen
Vauva vielä | VH00-000-0000, PKK4143Hevosesta


-


Sukulaiset


i. Lost Patriot
knn, m few-spotted leopard, 160 cm
ii. Lost Royals
knn, m few-spotted, 158 cm
iii. Quick Promised
iie. Tall N' Eleganze
ie. Springs Colleen
knn, m leopard, 156 cm
iei. Mind Whisper
iee. Silent's Hope
e. Vulst af Rid
knn, rn snowflake, 159 cm
ei. Sømand Q
knn, mtkrj, 160 cm
eii. Kaptajn
eie. Tøs Q
ee. Sten af Rid
knn, rntkrj, 153 cm
eei. Olav af Syd
eee. Guld af Rid

JÄLKELÄISET

-

Palkinto- ja varustekaappiValmennukset ja päiväkirja


Helmikuussa 2021, kirjoitettu Ofelian näkökulmasta
"Oma hevonen olisi ihan kiva."
Vaikka Ofelia oli saanut pitää shiretamma Sheilaa kuin omanaan, oli ikioma hevonen silti aina eri asia. Ostoajatuksia esimiehensä Ragnarin kanssa läpikäydessään oli mies tottakai heti yrittänyt tyrkyttää shireä Ofelialle, mutta nainen oli kieltäytynyt tarjouksesta sillä niin upea ja kiltti ratsu kuin Sheila olikin, naista kiinnosti nuori hevonen, ellei jopa varsa, jonka saisi itse kouluttaa. Sen tulisi myös fysiikaltaan sopia sekä historiallisiin lajeihin että vaikka esteratsastukseenkin - ja se ei saisi syödä omistajaansa vararikkoon. "Katso tämä" Ragnar kaappasi taukohuoneen pöydän lehtikasasta tuoreen Baroque Cavalry-lehden, avasi sen myyntipalstasivun ja ojensi lehden naiselle, jonka silmiin pelmahti latvialaisen hevostallin laatima hevosmyynti-ilmoitus. "Zenistäkö? Ei kai..." nainen totesi hieman epävarmasti, sillä koki, että Ragnar pilailee - eihän hänenkaltaisellaan tavernanpitäjällä ja hevostenhoitajan palkalla elävällä olisi varaa pistää saman tien useampia (kymmeniä) tuhansia hevoseen, tuskin hänelle mitään hevosta sieltä edes myytäisi. "Kyllä minä sieltä lähtisin hevosta katsomaan, jos jostain", Ragnar vastasi ja jatkoi isälliseen sävyyn: "ja kyllä sinä zeniläisen hevosen saat jos haluat. Teet vaikka vähän tavallista enemmän tallitöitä niin velat kuittaantuvat." Ofelia hämmästyi toden teolla miehen vastauksesta. Jonkun Radulfin puheita ei ikinä voisi totena pitää, mutta setänsä Ragnar on ihan eri maata, hän ei koskaan pelleilisi tällaisissa asioissa. Nainen todellakin voisi saada oman hevosen, ja vielä näinkin hyvällä diilillä! "Kiitos. Tämä merkitsee minulle paljon" Ofelia hihkaisi yrittäen kuitenkin samalla hillitä itsensä, sillä ei ole hänen tapaistaan innostua liikaa asioista.
Ofelia palasi lehden pariin ja silmäili ilmoitusta, missä oli tiedot keväällä syntyvistä varsoista. Oli puoliveristä, spanish normania ("Oi, Narcisse näemmä varsoo taas!"), pura raza espanolaa sekä yksi knabstrupinhevonenkin. Kaikki yhdistelmät kuulostivat niin kivoilta, mutta erityisesti viimeisin herätti mielenkiinnon.
"Ottaisitko knabstrupin?" Ofelia kysyi uteliaana kulmat koholla, katse edelleen tiukasti lehdessä.
"Sitä ajattelin juuri ehdottaa" Ragnar myötäili ja nappasi poronnahkaiset kintaansa tuolilta. "Muista sitten kertoa terveisiä." Sitten mies lähti ulos jatkamaan päivän askareita jättäen naisen miettimään.

Ofelia istui vielä taukohuoneessa. Hän puristi lehteä käsissään ja tuijotti vuoroin lehteä ja vuoroin vastapäisellä hirsiseinällä olevasta peilistä itseään. "Nyt jos koskaan" nainen totesi peilikuvalleen. Hän kaivoi älypuhelimensa taskustaan, näppäili ilmoituksessa olevan puhelinnumeron ja soitti siltä samalta istumalta Latviaan.
Keväällä hänestä tulee varsanomistaja.


Kilpailut


Näyttelyt

14.05.2021 PKK Encore, Harvinaiset varsat - LKV EO-sert, BIS5 - tuom. Anne
20.05.2021 PKK Ansamaa, Varsat - LKV EO-Sert, BIS3 - tuom. Marjahilla
02.06.2021 PKK Vinterhus, Muut hevosvarsat - LKV EO-sert, BIS5 - tuom. Lissu
24.08.2021 PKK Villa Castor, Rakenne: tammavarsat - EO-sert - tuom. Inna


Arvokilpailut

00.00.0000 Paikka, luokka - sijoitus


Historiallinen ratsastus

00.00.0000 Paikka, luokka - sijoitus


KRJ (vain sijoitukset)

00.00.0000 Paikka, luokka - sijoitus