VIP MVA Fn, KTK II, Spadaccino Champion di Pratolino (2021), Dressage Master (2019)

Aragon XVI

VH21-033-0038, PKK3815
Pura raza española, "Aragon"
s. 09.11.2018, M Layouts / raitatossu.net/mayflower
Punaruunikko (Ee/Aa/nPrl), pearl-kantaja, 164 cm

Kasvattaja Joan Fernandes Espinoza, Espanja, evm
Omistaja Magnus Antonini, VRL-01544
Kotitalli M & M Barocco

Yleisratsu, ko: PSG, re: 120cm, haute ecole, destrier
Monen lajin yleishevonen
3v 11.01.2019, 8v 15.09.2019


Jälkeläiset
Tarjolla jalostukseen ensisijaisesti PRE-tammoille, mutta myös järkeviin risteytyksiin (warlander, spanish norman, hispano, iberialainen puoliverinen jne). Aragon periyttää jälkeläisilleen tasapainoista luonnetta, isohkoa kokoa sekä pearl-geeniä (emän tulee myös kantaa pearl-geeniä, mikäli haluaa pearl-varsan).

s. 19.03.2019 pre-t Amethyst Delm (KTK II), e. Amor
s. 22.05.2019 spn-t Narcisse (KTK II, VIP MVA Fn), e. Jacinthe (spn)
s. 28.12.2020 kwpn-t Rosegarden's Scarborough Fair (KTK III, Fn), e. Scarabea GA (trak)

Kun Bjorikk lähti aikanaan etsimään itselleen ratsua skills at arms-luokkiin sekä joustaukseen, ei miehen, joka oli aina vannonut kylmäveristen, ennen kaikkea pohjoismaisten, rotujen nimeen, olisi voinut kuvitella hankkivan espanjalaista hevosta. Pohjoisruotsalaisten jälkeen pura raza espanola oli todellakin hyppy täysin tuntemattomaan. Alku niin erilaista rotua edustavan hevosen kanssa olikin hämmentävä ja hämmästyttävä, mutta hyvin pian Bjorikk alkoi ymmärtämään myös andalusialaisen tulista ja vakavahenkistä, mutta silti nöyrää sielunelämää.

Bjorikk ei kuitenkaan ehtinyt montaa kuukautta omistamaan Aragonia kun päättikin myydä oriista 95% Magnukselle, joka oli hevosta kouluttanut eteenpäin. Bjorikk kuitenkin edelleen ratsastaa ja kilpailee satunnaisesti Aragonilla, vaikka omistajuus siirtyikin käytännössä kokonaan toiselle. (Tapahtunut edellisessä kodissa Vinterhusissa)


Aragon on miellyttävä ja hyvätapainen ori, jota kaikki käsittelee mielellään. Sitä voisi pitää ehkä hieman koiramaisenakin, sillä se seuraa mielellään ihmistä ja nauttii suuresti ihmisten seurasta ja huomiosta. Hoidettaessa se pysyy kuin tatti paikallaan, joskus satuloidessa se ottaa pieniä steppiaskeleita tietäessään pääsevänsä töihin.
Muita hevosia kohtaan Aragon on sosiaalinen, se tulee hyvin juttuun myös muiden orien kanssa.

Aragonilla on korkea työskentelymoraali ja hommiin päästessään se ottaa aina hyvin vakavan asenteen. Se kuuntelee tarkkaan ratsastajaa ja tekeekin kaiken, mitä ratsastaja pyytää - myös ne virheetkin. Ori on kevyt ja herkkä ratsastaa ja se kulkeekin nätisti hyvin pienillä, huomaamattomilla avuilla. Orilla on puhtaat, näyttävät liikkeet, se kantaa itsensä hyvin ja kulkee luonnostaan hyvässä tiiviissä paketissa, omalla sammumattomalla moottorillaan. Oriille helpoimpia liikeitä ovat kaikki hyvin kootussa muodossa suoritettavat liikkeet kuten piaffe ja piruetit, kun taas venymistä vaativat tehtävät, erityisesti lisätyt askellajit, tuottavat enemmän työtä. Aragon osaa myös korkean kouluratsastuksen liikkeitä.
Vaikka Aragon onkin parhaimmillaan ritarin ratsuna tai kouluradalla, ori ei ole lainkaan pöllömpi esteilläkään. Se ei toki hyppää niin lennokkaasti kuin puoliveriset saati ole järin nopeakaan, mutta orin vahvuus onkin tiukkojenkin käännösten tekeminen, mikä mahdollistaa lyhyempien ja "vaarallisten" reittien valitsemisen. Aragon nauttii hyppäämisestä ja vahvan takaosan ansiosta jaksaa ponnistaa vaikka kuinka korkean esteen yli. Aragon myös kieltää todella harvoin, se mieluummin hyppää vaikka sitten huonosti ja rimaa hipoen kuin tekee äkkipysäyhdystä. Aragonilla on hypätty ratana parhaimmillaan 120 cm, yksittäisinä esteinä 130 cm menee myös kevyesti.

Turnajaisissa ja kilpapaikoilla ori huokuu ylpeyttä ja vähän "machoakin" energiaa, kuin näyttääkseen kaikille kuinka upea ja taitava hän on. Kisa-areenat ovatkin kuin oriin toinen koti, mikä tekee Aragonista täydellisen kilpahevosen.

   Aragon X
rn prl pre-o, 162 cm - EVM
   Argent
rnkm pre, 162 cm
Arafax
pre-o
Hulia
pre-t
   Bellatrix III
prn pre-t, 157cm
Balboa XV
pre-o
Cuervo
pre-t
   Eleanor
trt pre-t, 160 cm - EVM
   Eragon
rtkm pre-o, 161 cm
Eterno V
pre-o
Rosa
pre-t
   Bruja
rn prl pre-t, 153 cm
Mágico II
pre-o
África
pre-t
Sukuselvitys

Kuvagalleria

       

Palkinto- ja varustekaappi

    
   
3 ensimmäistä © Sokka Luxuries, 4. ja 5. © Euro Sim Tour. Alemman rivin palkintojen © Rinascimento Sim Pratolino


Valmennukset ja päiväkirja

Skills at arms-valmennus helmikuussa 2021, valmentajana Minni
Punaruunikko ratsu oli näyttävä ilmestys ja historiallisessa varustuksessaan se näytti olevansa kuin kotonaan. Ratsukosta oli huomattavissa että nuo eivät myöskään olleet ensimmäistä kertaa Skills at Arms radalla joten pikaisen sananvaihdon jälkeen oli aika päästää ratsukko ensimmäisen kerran radalle. Ratsukon suorittamista oli mukava seurata sillä ratsukosta huomasi että heidän yhteistyönsä oli hiottu hyvin saumattomaksi ja Aragoniksi esitelty ori kuunteli ratsastajansa neuvoja hyvin sekä työskenteli rehellisesti niiden pohjalta.

Ensimmäisen radan jälkeen kerroin ratsastajalle huomioni siitä miten rata oli mennyt. Aragon toimi todella hyvin ja sen suorittamisessa ei ollut isoja ongelmia, mutta sotilailla ori meinasi ajatua hieman liian lähelle tolppia, jolloin ajoittan ratsastaja näytti siltä kuin tuolla olisi vaikeuksia saada iskuja osumaan omenoihin. Päästin ratsukon uudelleen radalle ja tälle kierrokselle ohjeistin ratsastajaa kokeilemaan ratsastamaan Aragonia sen verran kaukana tolpista että tuo ajattelisi miekkansa juuri ja juuri osuvan omeniin. Ensimmäinen sotilas meni ratsukolta ohitse, mutta pienellä korjausliikkeellä ratsastaja sai Aragonin linjaa korjattua ja nyt punaruunikko liikkuikin sellaisella linjalla missä ratsastajalla oli tarpeeksi tilaa miekkansa liikkeelle, ja suorittaminen ei näyttänyt ihan niin hankalalta kuin edellisellä kierroksella.

Radan ollessa lopussa ohjeistin ratsastajaa jatkamaan pelkästään sotilaille ja suorittamaan tehtävän vielä toiseen kertaan. Tällä kertaa myös ensimmäiseen omenaan ratsastaja onnistui saamaan iskun ja muutenkin suoritus näytti tasapainoiselta ja sujuvalta. Ratsukko pääsi vielä kerran radalle ja tällä kertaa pyysin ratsastajaa ajattelemaan että nuo olisivat turnajaisissa taistelemassa voitosta ja suoritusta olikin mukava seurata, sillä ratsukko oli hyvin harmoninen ja tehtävät vain soljuivat eteenpäin ilman isoja virheitä. Kävimme vielä valmennuksen lävitse ratsukon suoritettua ratansa ja muistutin ratsastajaa siitä että tuon kannattaisi kokeilla ratsastaa mielummin hieman liian kaukana sotilasta kuin liian lähellä.

5. syyskuuta 2021, Rinascimento Sim Pratolino, Italia.
Ihmisten puheen sorina, hevosten ääntely, satunnainen koirien haukunta ja kovaääniset kuulutukset täyttivät koko Palazzo Alton tapahtuma-alueen. Oli helteinen syyskuinen päivä Italian Firenzessä, tarkemmin Pratolinossa, eikä ihmisten määrästä päätellen pitkin Pratolinoa levittäytynyt renessanssifestivaali ollut jäänyt kovinkaan pieneksi tapahtumaksi. Koreisiin historiallisiin asuihin pukeutuneita kävijöitä tuntui jopa olevan enemmän kuin eilen, olihan tänään finaalipäivä, johon kaikki edellisen päivän turnajaisissa kvaalautuneet ratsukot osallistuivat mittelöimään mestaruuksista.

"Onko paha olo?", Radulf kysyi keljuileva ilme kasvoillaan. "Näytät kaipaavan jotain virkistävää drinkkiä."
Kalpeakasvoinen Magnus istui andalusialaisoriinsa satulassa kulmat kurtussa päätään pidellen. Finaalipäivää edeltävä yö vietettiin railakkaasti paikallisessa tavernassa, eikä helteinen sää kohmeloon ainakaan helpotusta tuonut.
"Ole hiljaa. Tämä oli viimeinen kerta kun lähden sinun kanssasi juhlimaan, en pysty tähän --" mies ei saanut lausettaan sanotuksi loppuun, kun koko hänen vatsansa sisältö lensi kauniissa kaaressa hiekkamaalle. Vierestä kävellyt nainen ehti juuri väistää oksennussadetta ("What the...? Watch it!" nainen oli ärähtänyt) ja onneksi niin, sillä hänellä näytti olevan hyvin tyyriit vaatteet päällään - pesettäminen olisi tullut kyllä kalliiksi, puhumattakaan mielipahasta ylipäätään.
"Helpottiko?" Radulf kysyi hiljaa.
"Helpotti", Magnus vastasi. Hän yritti eleillään ilmaista pahoittelunsa naiselle, mutta nainen jatkoi pahastuneena matkaansa. "Eilinen todellakin oli viimeinen kerta."

Huono olo lipui pikkuhiljaa pois ja Magnus pääsi vihdoin lämmitelemään uljasta ratsuaan. Ruunikko ori huomasi, että ratsastajansa ei ollut ihan terävimmässä kunnossa tänään, mutta hevonen yritti silti lukea kaikki epäselvätkin avut ja pyrki parhaimpaan tulokseen. Magnus aloitti verryttelyn tekemällä erilaisia taivuttavia harjoituksia ensin käynnissä ja sitten ravissa. Laukkaa ratsukko työsti tekemällä nopeita siirtymisiä laukasta raviin ja laukasta käyntiin. Hevosen tulisi olla hyvin lämmitelty ja herkistetty, jotta se olisi radalla mahdollisimman herkkä avuille.
Ori pärski voimakkaasti ja hikipisarat valuivat Magnuksen otsalta. Mitenhän renkaiden poimiminen onnistuu? Magnus käänsi katseensa tolppaan, jossa rengas odotti kerääjäänsä. Mies otti ohjat yhteen käteensä ja pyysi oriinsa laukkaan, nappasi heinäpaaliin isketyn peitsen mukaansa ja ratsasti kohti rengastolppaa. Vapisevin käsin mies kohotti peistä ja tähtäsi renkaaseen, jonka ohitse peitsen pää meni tyylikkäästi. Mies ei lannistunut, vaan koitti uudestaan, tosin tälläkin kertaa epäonnistuen. Kolmas kerta, nyt on pakko osua! Sotaratsukko laukkasi entistä varmemmin kohti tolppaa - vihdoin! Rengas lähti mukaan kuitenkin tippuen peitsen päästä melkein heti. Pettynyt Magnus siirsi oriinsa käyntiin ja hieraisi niskaansa, joka oli niin hiessä että pompulalla olevat hiuksetkin olivat litimärät. "Miten menee?" Radulf huusi lämmittelyareenan laidalta. Tällä oli kädessään oluttuoppi, joka aiheutti välittömästi kuvotusta Magnuksessa. "Surkeasti. En edes yritä enempää, menee sitten pieleen jos menee."
"Niin. Kovia ratsukoita kaikki, sehän on selvää. Mutta hei, älä nyt luovuta", Radulf totesi kannustavaan sävyyn, "voi tapahtua vaikka mitä kun vaan menet ja teet."
Magnus nyökkäsi vastaukseksi ja lähti ratsuineen kohti turnajaisareenaa.
Ja kuinka oikeassa Radulf olikin!

Kilpailukalenteri

KANTAKIRJALAUSUNTO 01.06.2021
KTK II, 18,5+18,5+19,5 = 75,3%
- Rodunomainen kokonaisuus, aavistuksen lyhyehkö ylälinja ja turvonnut ristin seutu. Kuiva, lihaksikas kaula, rotutyyppinen pään profiili. Hyvät jalka-asennot, etujalat aavistuksen supussa. Takaosa hieman löysän oloinen, ryntäsissä ja kaulassa paremmin lihaserottuvuutta. Huikea, metallinen väritys!

NÄYTTELYT
20.5.2021 PKK Ansamaa, Muut hevoset - LKV KTK-sert, BIS1 - tuom. Marjahilla
22.05.2021 PKK Rowan Park, Muut hevoset - EO-sert - tuom. Anne
02.06.2021 PKK Vinterhus, Barokkiorit - KTK-sert (EM: tekniikka (väritys)) - tuom. Lithy
"Hyvä rodunomainen kaula. Toivoisin hieman pidemmän ja lihaksikkaamman rungon. Hyvät rodun tyypillisessä esitysasennossa olevat etujalat."
22.06.2021 PKK Hankalan Linna, Rakenne, orit - LKV KTK-Sert, BIS2 (EM: Upeus) - tuom. Lissu T.

ARVOKILPAILUT
08.12.2019  GER  KRJ Dressage Masters, Schwanhilde Arena, Masters Kür (Vaativa A) - 7/16 (79,166%) - tuotos
08.12.2019  GER  KRJ Dressage Masters, Schwanhilde Arena, Masters Finale (kür Vaativa A) - 1/24 (78,214 %), Dressage Master 2019

11.03.2021  NOR  Euro Sim Tour, Tromssa, Prix St Georges - 4/21 (76,786 %)
10.04.2021  NOR  Euro Sim Tour, Edinburgh, Prix St Georges - 2/18 (83,766 %)

22.-23.06. & 25.06.2021  FIN  Kenttäratsastus The Four-Leaf Clover Ansamaa, Tutustumisluokka - 1/22
    22.06.2021 Koulukoe, Helppo C - 4/22 (80,000 %), 20 vp
    23.06.2021 Estekoe, 90 cm - 15/22, 8 vp
    25.06.2021 Maastokoe, 90 cm - 12/22 35 vp
Joukkuekilpailu: 3. sija, Roans: Anja Roihaja, Magnus Antonini, Tijs Schepper (133 vp)

30.07.2021 FIN ERJ Power Jump 2021, Auburn Estate, 120 cm - 35/37, 12 vp

04.09.2021  ITA  Rinascimento Sim Pratolino, Skill at arms, hunting II - 24/32
04.09.2021  ITA  Rinascimento Sim Pratolino, Skill at arms, war - 2/19
04.09.2021  ITA  Rinascimento Sim Pratolino, Alta escuela I - 2/21
05.09.2021  ITA  Rinascimento Sim Pratolino, Spadaccino Champion di Pratolino (SAA II) - 1/24 Spadaccino Champion di Pratolino
05.09.2021  ITA  Rinascimento Sim Pratolino, Nobile Champion di Pratolino (alta escuela I) - 7/17

30.07.2022 GBR ERJ Power Jump 2022, Cloudfield, 120 cm - ?

VILLIT KILPAILUT
08.07.2022 NOR Shelyes, Sommersolverv 2022, Vaativa A - 17/33 65,123%
09.07.2022 NOR Shelyes, Sommersolverv 2022, 110-115cm - 32/80 4 vp – 79,52 s

HISTORIALLINEN RATSASTUS
07.04.2019 Kouluratsastuskilpailut Zenissä, Alta Escuela I - 8/11
07.04.2019 Kouluratsastuskilpailut Zenissä, Alta Escuela II - 5/10
07.04.2019 Kouluratsastuskilpailut Zenissä, Terre a terre - 3/10
07.04.2019 Turnajaiset Zenissä, Skills at arms, hunting I - 16/17
07.04.2019 Turnajaiset Zenissä, Skills at arms, hunting II - 10/14
07.04.2019 Turnajaiset Zenissä, Joustaus - 9/14
07.04.2019 Turnajaiset Zenissä, Alta escuela - 2/11
12.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 1. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Unkarilainen rata, linna - 14/39
12.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 1. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Korealainen rata, linna - 32/38
12.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 1. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Turkkilainen rata, linna - 4/37
13.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 2. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Unkarilainen rata, linna - 35/39
13.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 2. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Korealainen rata, linna - 35/38
13.04.2019 Ratsujousiturnajaisten 2. osakilpailu Dragon Age Estatessa, Turkkilainen rata, linna - 27/37
14.04.2019 Ratsujousiturnajaisten finaali Dragon Age Estatessa, Unkarilainen rata, linna - 36/39
14.04.2019 Ratsujousiturnajaisten finaali Dragon Age Estatessa, Korealainen rata, linna - 37/38
14.04.2019 Ratsujousiturnajaisten finaali Dragon Age Estatessa, Turkkilainen rata, linna - 9/37
22.04.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 2/34
22.04.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 29/34
22.04.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 25/34
29.04.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 11/13
29.04.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 10/16
29.04.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 2/15
29.04.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 4/17
29.04.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, alta escuela - 2/11
13.05.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 1/10
13.05.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 2/9
13.05.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 3/9
13.05.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 2/11
13.05.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Alta escuela - 6/7
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Skills at arms, hunting I - 2/15
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Skills at arms, hunting II - 15/15
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Skills at arms, war - 8/12
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Joustaus - 12/14
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 7/16
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 12/16
30.06.2019 VHRY-Cup turnajaiset Varjolinnassa, Haute ecole, alta escuela - 6/10
15.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 2/8
15.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 1/8
15.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 5/8
22.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 7/9
22.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 2/9
22.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 8/9
29.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms - 7/9
29.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 8/9
29.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 5/9
29.07.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 5/9
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 8/13
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 8/13
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 7/10
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 10/12
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 2/16
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 11/16
31.07.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, alta escuela - 6/10
18.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 3/7
18.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 1/7
18.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 5/10
18.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, kür - 5/5
25.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 2/9
25.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 5/8
25.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 3/10
25.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Unkarilainen rata, niitty - 4/7
25.08.2019 Turnajaiset Dragon Age Estatessa, Korealainen rata, niitty - 2/5
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 8/13
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 2/13
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 8/10
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 5/12
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 6/16
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 10/16
31.08.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, alta escuela - 2/10
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 3/14
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 8/14
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 10/11
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 12/13
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 10/18
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 6/18
30.09.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, alta escuela - 2/13
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting I - 10/13
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, hunting II - 1/13
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Skills at arms, war - 4/10
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Joustaus - 7/12
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 3/17
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 2/17
31.10.2019 VHRY-Cup turnajaiset Dragon Age Estatessa, Haute ecole, alta escuela - 7/12
28.11.2020 Kouluratsastusturnajaiset Zenissä, alta escuela I - 3/9
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Skill at arms hunting I - 25/37
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Skill at arms hunting II - 21/31
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Skill at arms war - 10/26
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, alta escuela - 24/27
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Solttujahti - 19/37
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Ratsastusjousiammunta, unkarilainen rata - 31/34
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Ratsastusjousiammunta, hunt track - 17/34
30.11.2020 VHRY Cup turnajaiset Gestüt Kelsen, Ratsastusjousiammunta, taistelurata - 28/31
28.02.2021 VHRY Cup Zen, Skill at arms, war - 5/20
12.06.2021 Turnajaiset Zenissä, Skills at arms, war - 2/10
12.06.2021 Turnajaiset Zenissä, Alta escuela I - 7/9
30.06.2021 VHRY Cup Vinterhus, Skill at arms, war - 2/14
30.06.2021 VHRY Cup Vinterhus, Alta escuela I - 18/19

KRJ (vain sijoitukset)
03.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 2/23
06.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 1/23
08.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 4/23
09.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 4/23
13.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 3/23
27.08.2019 KRJ Hiivurin Suomenhevoset, vaativa A - 4/23
02.10.2019 KRJ Mörkövaara, vaativa A - 5/31
03.10.2019 KRJ Mörkövaara, vaativa A - 5/31
05.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 5/30
06.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 4/30
08.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 1/30
14.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 2/30
14.10.2019 KRJ Mörkövaara, vaativa A - 1/31
18.10.2019 KRJ Mörkövaara, vaativa A - 5/31
16.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 3/30
16.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 4/30
19.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 5/30
21.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 3/30
21.10.2019 KRJ Haavelaakso, Helppo A - 2/30
ERJ (vain sijoitukset)
01.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 6/44
02.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 6/44
05.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 6/44
06.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 4/44
08.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 1/44
11.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 2/44
12.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 5/44
14.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 4/44
14.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 6/44
16.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 4/44
19.07.2021 ERJ Kilpailukeskus Lupin, 80cm - 2/44

taustakuvan © The Inspiration Gallery | copyright © VRL-01544 - all rights reserved
virtuaalihevonen | a sim game horse